Ion Vasile trecând pe lângă un bou, la un târg de animale: "Ce faci măi Boşco? "

Liderul organizaţiei judeţene Buzău a PSD, senatorul Ion Vasile, a profitat, vineri, de prezenţa la un târg anual al agricultorilor, pentru a-l ataca din nou pe preşedintele filialei municipale a PSD, Constantin Boşcodeală, afirmând, în timp ce trecea pe lângă un bou: "Ce faci măi Boşco?".

233 afișări
Imaginea articolului Ion Vasile trecând pe lângă un bou, la un târg de animale: "Ce faci măi Boşco? "

Ion Vasile trecând pe lângă un bou, la un târg de animale: "Ce faci măi Boşco? " (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Prezent, vineri, la târgul anual Toamna buzoiană, aflat la cea de-a noua ediţie şi care întruneşte zeci de producători şi crescători de animale din judeţul Buzău, senatorul Ion Vasile a vizitat standurile cu legume şi fructe, apoi s-a îndreptat către ţarcurile de animale, oprindu-se la un moment dat în dreptul unui bou.

"Ce faci, măi Bosco?", a spus senatorul de Buzău, care a mângâiat pe cap animalul aflat la expoziţie.

El a mers apoi la celelalte ţarcuri cu animale şi s-a oprit lângă un grajd în care se aflau doi porci.

"Ia uite-l şi pe Burada aici", a adăugat liderul social democraţilor-buzoieni, făcând referire la Petre Burada, unul dintre cei 13 social-democraţi excluşi recent de Consiliul Judeţean al PSD Buzău.

Tensiunile din PSD Buzău datează de multă vreme, organizaţia fiind împărţită în două tabere: una în care membrii îl susţin pe liderul organizaţiei judeţene, senatorul Ion Vasile, iar alta condusă de Constantin Boşcodeală, preşedinte al organizaţiei municipale, şi Victor Mocanu.

De altfel, la începutul lunii, cu ocazia unei şedinţe extraordinare a PSD Buzău, prezidată de Liviu Dragnea şi Marian Vanghelie, Constantin Boşcodeală a cerut revocarea lui Ion Vasile din funcţia de preşedinte al PSD Buzău. În urma votului însă, propunerea lui Boşcodeală a fost respinsă, senatorul de Buzău păstrându-şi funcţia.

Ulterior, în Consiliul Judeţean al PSD Buzău, membrii forului au decis excludrea din partid a 13 membri, toţi contestatari ai lui Ion Vasile, în timp ce Boşcodeală a fost revocat din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău, iar Mocanu a rămas simplu membru, după retragerea funcţiei de vicepreşedinte al aceleiaşi organizaţii.

Aţi şase susţinători ai lui Boşcodeală şi Mocanu au primit ultimatumuri din partea Consiliului Judeţean al PSD, urmând să fie excluşi din partid în situaţia în care nu-şi vor schimba atitudinea faţă de conducerea judeţeană a partidului. Printre cei avertizaţi se află deputaţii Carmen Moldovan şi Adrian Mocanu, fiul lui Victor Mocanu.

La scurt timp de la Consiliul Judeţean al PSD, cei sancţionaţi au depus contestaţie la conducerea centrală a formaţiunii social-democrate şi au atacat în instanţă decizia luată de forul buzoian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici