Ionuţ Mişa va fi chemat în Parlament pentru a da explicaţii pe tema TVA split

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, solicitarea PNL prin care ministrul Finanţelor este invitat la Ora Guvernului pentru a da explicaţii pe tema TVA split, urmând ca aceasta să aibă loc în data de 11 octombrie, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor, Ioana Bran.

525 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Mişa va fi chemat în Parlament pentru a da explicaţii pe tema TVA split

Ionuţ Mişa va fi chemat în Parlament pentru a da explicaţii pe tema TVA split

„A existat o solicitare din partea grupului parlamentar PNL privind ora Guvernului, a fost făcută pentru perioada 2-6 octombrie, invitat fiind ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa. (...) s-a aprobat în cadrul Biroului Permanent ca Ora Guvernului să aibă loc miercuri, 11 octombrie, de la ora 11:00 (...) pe tema split TVA”, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor, Ioana Bran.

PNL a cerut, miercuri audierea, în Parlament, a ministrului Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa şi a specialiştilor din MFP, anunţul fiind făcut de către prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, care a spus că split TVA, mutarea contribuţiei de la angajator la angajat şi supraacciza la carburanţi afectează grav economia.

„Cerem audierea separată în Parlamentul României a ministrului Finanţelor şi a specialiştilor din Ministerul de Finanţe. Suspectăm că oportunismul politic al ministrului Mişa care doreşte să execute comenzile lui Liviu Dragnea intră în contradicţie cu profesionalismul echipei tehnice din ministerul de Finanţe”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici