Ionuţ Moşteanu reclamă că se doreşte ca preşedinţii de CJ să aibă girofar

Preşedinţii de consilii judeţene ar putea avea girofar, reclamă Ionuţ Moşteanu (USR), care spune, marţi, că mai mulţi social-democraţi au depus un proiect de lege pentru ca aleşii judeţelor să beneficieze de această facilitate.

239 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Moşteanu reclamă că se doreşte ca preşedinţii de CJ să aibă girofar

Ionuţ Moşteanu reclamă că se doreşte ca preşedinţii de CJ să aibă girofar

„Asta le lipseau preşedinţilor de Consilii Judeţene. Girofar. Vor să o rezolve printr-o lege depusă de mai mulţi parlamentari PSD”, spune Ionuţ Moşteanu.

Acesta transmite că legea a fost înregistrată la Senat şi urmează să intre în dezbatere la comisii.

„Acelaşi PSD a blocat, ani de zile, proiectul prin care se acorda girofar salvamontului. Mai întâi s-au bătut pentru pensiile speciale pentru baroni, acum girofar”, mai spune Moşteanu.

USR-istul le cere parlamentarilor PSD şi partenerilor lor de coaliţie, PNL, să retragă proiectul pe care îl numeşte „girofar pentru baroni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici