Ionuţ Moşteanu speră ca Iohannis să-i ceară lui Cîţu să facă un pas în spate: „Ar fi o decizie înţeleaptă”

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a spus, luni, că speră ca preşedintele Klaus Iohannis să-i ceară lui Florin Cîţu să facă un pas în spate: „Ar fi o decizie înţeleaptă, de oameni de stat, care ar debloca această situaţie”.

795 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Moşteanu speră ca Iohannis să-i ceară lui Cîţu să facă un pas în spate: „Ar fi o decizie înţeleaptă”

Ionuţ Moşteanu speră ca Iohannis să-i ceară lui Cîţu să facă un pas în spate: „Ar fi o decizie înţeleaptă”

„Sper ca în urma acestei întâlniri preşedintele Klaus Iohannis să-i ceară lui Florin Cîţu să facă un pas în spate şi astfel să terminăm această criză politică, să ne reaşezăm la masă cu partenerii de la PNL şi UDMR, să continuăm ce am început acum opt luni cu un nou premier de la PNL”, spune liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu.

El apreciază că această decizie ar fi una „înţeleaptă”.

„Sper că aceasta va fi decizia. Ar fi o dezicie înţeleaptă, de oameni de stat, care ar debloca această situaţie”, adaugă Moşteanu.

Premierul Florin Cîţu a fost convocat, luni, la ora 12:30, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, pentru o discuţie pe tema crizei guvernamentale.

Sâmbătă, Klaus Iohannis a reacţionat dur la adresa USR-PLUS, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook. Şeful statului a afirmat că că „noua alianţă” cu AUR este „un afront la adresa românilor”.

Solicit USR PLUS să cumpănească foarte bine implicaţiile asocierii cu obiectivele promovate de AUR şi să pună punct acestor gesturi politice iresponsabile, să îşi respecte electoratul şi să se întoarcă la masa dialogului, pentru a găsi împreună cu partenerii din Coaliţie o soluţie viabilă şi raţională de a debloca actuala situaţie”, a scris Iohannis pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici