Iordache: Parlamentarii care au mers la Roşia Montană şi-au plătit cazarea. Maşinile erau ale Prefecturii

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, joi, că parlamentarii din comisia specială care s-au deplasat la Roşia Montană şi-au plătit cazarea din bani personali, iar maşinile pe care le-au folosit în zonă au fost ale Prefecturii.

374 afișări
Imaginea articolului Iordache: Parlamentarii care au mers la Roşia Montană şi-au plătit cazarea. Maşinile erau ale Prefecturii

Iordache: Parlamentarii care au mers la Roşia Montană şi-au plătit cazarea. Maşinile erau ale Prefecturii

"Am fost 13 care am mers la Roşia Montană, dintre care domnul Dârzu era din zonă, toţi 12 ne-am plătit cazarea, acesta este documentul privind cazarea. Noi am achitat din bani personali, că după aceea încercăm să le decontăm vedem, dar deocamdată ne-am plătit cazarea. Masa a fost inclusă, masa de dimineaţă, iar singura masă pe care am luat-o în teren a fost la intrarea în mină, cei 12 - pentru că domnul Dârzu nu a intrat cu noi în mină - au servit câte un sendviş. Altă masă acolo cu berbecuţi, cu prostii, ce spun unii, sunt poveşti", a precizat Iordache, membru al comisiei parlamentare speciale privind Roşia Montană.

El a mai spus că salopetele le-au fost puse la dispoziţie de colegul lor Ioan Dârzu, iar maşinile folosite au fost cele ale Prefecturii.

Florin Iordache a făcut aceste declaraţii înainte de începerea şedinţei comisiei parlamentare speciale privind Roşia Montană.

Treisprezece din cei 19 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Roşia Montană au vizitat, miercuri, mai multe obiective din zonă, s-au întâlnit cu autorităţile locale, cu opozanţii şi susţinătorii proiectului minier, iar pentru joi au programate discuţii şi consultări la Parlament cu reprezentanţii ONG-urilor şi ai asociaţiilor cu activitate reprezentativă în domeniu şi cu organizatorii protestelor din Piaţa Universităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici