Iorgulescu le-a ironizat pe femeile democrate de la Şcoala de Vară de la Costineşti

Vicepreşedintele PNL Adrian Iorgulescu le-a ironizat, în faţa tinerilor liberali, pe femeile democrate prezente la Şcoala de Vară de la Costineşti, afirmând despre ele că "au învăţat să strângă timpul într-o scoică" şi "s-au îmbogăţit privindu-l pe Traian Băsescu în toată splendoarea sa".

2 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu le-a ironizat pe femeile democrate de la Şcoala de Vară de la Costineşti

Iorgulescu le-a ironizat pe femeile democrate de la Şcoala de Vară de la Costineşti

La începutul dialogului lui Iorgulescu cu tinerii liberali, ministrul Culturii le-a spus acestora că, trecând pe lângă Şcoala de vară a femeilor democrate de la Costineşti, s-a întrebat ce au învăţat acestea.

"Mă întreb ce învaţă femeile democrate la Costineşti. Dacă au învăţat ceea ce am citit în presă, cred că au venit degeaba. Au învăţat cum să strângă timpul într-o scoică, cum să trăiască apropierea preşedintelui Traian Băsescu sub clar de lună şi cum s-au îmbogăţit privindu-l în toată splendoarea sa", a spus Iorgulescu, în hohotele de râs ale tinerilor liberali.

El a adăugat că a citat doar din declaraţiile femeilor democrate după invitaţia la Neptun a şefului statului.

"Sper să nu împărtăşim aceleaşi impresii sentimentalo-feministe la finalul Şcolii de Vară a TNL, pentru că noi ne propunem alte ţinte", a mai spus ministrul liberal.

Şcolile de vară ale PD şi PNL se desfăşoare în paralel, în această perioadă, la Costineşti, dezbaterile fiind găzduite de două hoteluri învecinate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici