Iulian Iancu şi Alexandru Frăţean, preşedinţi interimari la PSD Neamţ şi Mureş

BPN al PSD a decis, luni, ca Iulian Iancu să fie preşedinte interimar al PSD Neamţ, ajutat de coordonatorul acestei filiale, Gheorghe Nechita, iar Alexandru Frăţean să asigure interimatul la preşedinţia PSD Mureş, ajutat de coordonatorul acestei filiale, Miron Mitrea, au declarat surse din partid.

30 afișări
Imaginea articolului Iulian Iancu şi Alexandru Frăţean, preşedinţi interimari la PSD Neamţ şi Mureş

Iulian Iancu şi Alexandru Frăţean, preşedinţi interimari la PSD Neamţ şi Mureş

BPN al PSD a stabilit, luni, ca Diaconescu, Dragnea, Mitrea, Corlăţean, Gheorghe Nichita şi Ecaterina Andronescu să coordoneze activitatea din cele opt filiale ale partidului unde conducerea a fost demisă sau şi-a dat demisia, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici