Iuliu Winkler, propus pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor

UDMR l-a desemnat pe Iuliu Winkler pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, a anunţat, într-o conferinţă de presă, preşedintele UDMR, Marko Bela.

2 afișări
Imaginea articolului Iuliu Winkler, propus pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor

Iuliu Winkler, propus pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor

El a afirmat că Winkler, nominalizat pentru această funcţie de Consiliul Permanent al UDMR, va putea să asigure continuitatea în acest minister.

Iuliu Winkler a fost din 2004, pentru doi ani şi jumătate, ministru delegat pentru Comerţ, şi, de câteva luni, secretar de stat pentru Comerţ exterior la Ministerul pentru IMM-uri, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale. El este licenţiat în electronică şi telecomunicaţii, precum şi în domeniul finanţe-bănci.

Prezent la conferinţa de presă a UDMR, Iuliu Winkler a susţinut că există o legatură certă între activitatea pe care a desfăşurat-o până în prezent şi cea pentru care a fost nominalizat.

Potrivit declaraţiilor sale, în ministerul pe care îl va conduce va trebui să coordoneze absorbirea a aproape 550 milioane de euro din fonduri europene până în 2013, destinate companiilor şi administraţiei publice.

"Comerţul electronic, serviciile din domeniu şi, în general, îndeplinirea prevederilor din programul de guvernare vor constitui pentru mine prioritatea activităţii", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici