Ivan: Aş putea spune că PSD Sector 1 e performerul în Bucureşti. Organizaţia pierdea tot timpul

Preşedintele PSD Sector 1, Cătălin Ivan, a declarat, înainte de a participa la şedinţa în care se analizează rezultatele obţinute în turul I al prezidenţialelor, că ar putea spune că organizaţia este performerul în Bucureşti, în condiţiile în care aceasta pierdea tot timpul alegerile anterioare.

225 afișări
Imaginea articolului Ivan: Aş putea spune că PSD Sector 1 e performerul în Bucureşti. Organizaţia pierdea tot timpul

Ivan: Aş putea spune că PSD Sector 1 e performerul în Bucureşti. Organizaţia pierdea tot timpul (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

“La Sectorul 1 s-a întâmplat foarte bine, în sensul că PSD nu a mai câştigat alegerile în sectorul ăsta de nici nu mai ştiu când. Am preluat, de un an şi jumătate, organizaţia, iar de la europarlamentare până acum ne-am dublat numărul de voturi şi am reuşit să creştem şi două procente şi jumătate. Suntem aproape la egalitate cu PNL, PDL, cu Chiliman şi cu toţi ceilalţi. Aş putea spune că PSD Sector 1 este performerul în Bucureşti”, a spus Ivan.

El a arătat că rezultatul obţinut de filială la turul I este unul "extraordinar", cu atât mai mult cu cât era o organizaţie care pierdea tot timpul alegerile.

“Dacă doar în câteva luni de zile îţi dublezi numărul de voturi şi creşti procentual, mi se pare o performanţă foarte bună”, a spus Ivan.

El a spus că în turul II va fi adoptată o altă strategie, care ţine de preluarea voturilor date în turul I lui Călin Popescu Tăriceanu, care a anunţat că îl va sprijini pe Victor Ponta.

“Am vorbit deja cu colegii noştri de la PLR care au o organizaţie puternică în Sectorul 1. Am avut deja nişte întâlniri lucrative pentru campanie. Sunt convins că rezultatul va fi unul bun. Avem aliaţi. Important este să luăm voturile pe care Călin Popescu Tăriceanu le-a luat în Sectorul 1 şi sunt voturi foarte multe, să ne mobilizăm în continuare electoratul nostru şi eu cred că rezultatul va fi foarte bun”, a spus Ivan.

Întrebat dacă se aşteaptă la sancţiuni, în condiţiile în care PSD Sector 1 a pierdut alegerile, spre deosebire de celelalte organizaţii de sector, Ivan a răspuns: “De ce aş putea să fiu sancţionat dacă dintr-o organizaţie care pierdea alegerile detaşat, era tot timpul pe locul 3, este acum la egalitate cu organizaţia lui Chiliman? Nu mă aştept la o diplomă sau la vreo medalie”.

Sectorul 1 al Capitalei este singurul în care Klaus Iohannis a primit mai multe voturi decât Victor Ponta (39.781 la 34.081 de voturi), în celelalte sectoare din Bucureşti premierul aflându-se pe primul loc în opţiunile alegătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici