Ivan: Macovei şi-a dovedit calitatea de reformator PDL când a condus Comisia de etică la parlamentare

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a precizat, luni, că Monica Macovei, care şi-a depus candidatura la şefia PDL, şi-a dovedit calitatea de reformator al acestui partid când a condus Comisia de etică la parlamentare, validându-i pe toţi cei care au furat sau au fost suspectaţi de fraudă.

164 afișări
Imaginea articolului Ivan: Macovei şi-a dovedit calitatea de reformator PDL când a condus Comisia de etică la parlamentare

Monica Macovei (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"E bine că s-a înscris. Ea şi-a dovedit calitatea de reformator al PDL când a condus Comisia de etică care trebuia să valideze candidaţii la alegerile parlamentare. Au scăpat atunci doamna Udrea şi mulţi alţii care au furat sau care erau suspectaţi de fraudă masivă. Cei care au făcut rău în perioada regimului Traian Băsescu şi-au găsit loc pe liste parlamentare, fiind avizaţi de Monica Macovei, care dorea să cureţe PDL. Ştim cât de reformat va fi PDL cu Monica Macovei", a spus Ivan.

El a mai arătat că bătălia pentru PDL este o bătălie pentru un "cal mort", care "nu mai duce nicăieri".

Ivan a spus că PSD salută toate cele trei candidaturi depuse pentru şefia PDL.

"Pe noi ne avantajează foarte mult. Oricare din cei trei iese preşedinte, pentru noi va fi o veste foarte bună", a spus Ivan.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei şi-a anunţat candidatura la şefia partidului, ea precizând, în conferinţa de presă susţinută duminică alături de Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Baconschi, Adrian Papahagi, că moţiunea pe care o depun împreună se numeşte "Reformiştii".

La preşedinţia PDL şi-au mai anunţat candidaturile Vasile Blaga şi Elena Udrea.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri a partidului va avea loc în 23 martie, la Romexpo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici