Joe Biden a efectuat un nou test COVID. Ce rezultat a obţinut contracandidatul lui Donald Trump la preşedenţia Statelor Unite ale Americii

  • Joe Biden a ieşit negativ la un alt test pentru COVID
  • Biden a intrat în contact cu Trump la dezbaterea prezidenţială de marţi
  • Biden merge mai departe cu campania
654 afișări
Imaginea articolului Joe Biden a efectuat un nou test COVID. Ce rezultat a obţinut contracandidatul lui Donald Trump la preşedenţia Statelor Unite ale Americii

Sursa foto: Mediafaxfoto

Joe Biden a ieşit negativ, din nou, la testul COVID, a anunţat echipa sa de campanie. Candidatul democrat la prezidenţiale a făcut testul PCR, duminică. Biden s-a testat şi vineri, după ce s-a aflat că preşedintele Donald Trump e infectat.

Joe Biden a intrat în contact cu Donald Trump la prima dezbatere prezidenţială de marţi. Toţi participanţii au fost testaţi, atunci. Trump şi Biden au petrecut mai mult de 90 de minute împreună. Distanţa dintre cei doi, în cadrul confruntării, a fost de şase metri.

Biden va merge mai departe cu campania. El va fi testat mai frecvent.

Preşedintele Donald Trump a transmis că se simte mai bine şi vrea să revină la muncă. Casa Albă chiar a postat fotografii în care preşedintele lucra din spital. Medicul său a declarat că ar putea fi externat luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici