Jucan, întrebată despre plângerea lui Diaconescu: Subiectul este închis pentru mine

Jurnalista Floriana Jucan a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, după apariţia informaţiei legată de plângerea fomulată de Cristian Diaconescu la Parchet pe subiectul monitorizării sale, că subiectul este închis pentru ea.

281 afișări
Imaginea articolului Jucan, întrebată despre plângerea lui Diaconescu: Subiectul este închis pentru mine

Jucan, întrebată despre plângerea lui Diaconescu: Subiectul este închis pentru mine (Imagine: Andreea Blanatui/Mediafax Foto)

"Subiectul este închis pentru mine şi nu vreau să comentez", a spus Jucan, întrebată dacă i-a dat lui Diaconescu materialele despre care a spus că le-a primit şi dacă se aşteaptă să fie şi ea implicată în vreun fel în anchetă.

Senatorul PSD Cristian Diaconescu a sesizat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) cu privire la monitorizarea sa la care a făcut referire ziarista Floriana Jucan în ziua Congresului social-democraţilor, la conducerea căruia politicianul candida.

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sâmbătă că a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, însoţite de imagini în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare, Diaconescu afirmând că acest fapt are legătură cu Congresul şi că oricine l-a urmărit a făcut-o ilegal

"Această monitorizare este adevărată. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de când merge cu soţia la cumpărături, până când merge la unii dintre liderii PSD acasă, când merge la sediul SRI din Piaţa Constituţiei, sau când merge într-o vizită de patru ore, pe 5 februarie, la reşedinţa unui controversat om de afaceri. Ce m-a uimit la Diaconescu este că, în toată această perioadă, se deghizează: îşi pune fes pe cap, parchează pe străzi lăturalnice, îşi pune ochelari, deci are ceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Ea precizat că monitorizarea lui Diaconescu a fost făcută în perioada 1-10 februarie, fără a menţiona cine a făcut această monitorizare.

De asemenea, politicianul social-democrat ar fi fost surprins în ipostaze care ţin de viaţa privată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici