Kamala Harris a picat în plasa ruşilor! Candidata pentru postul de vice-preşedinte al Statelor Unite a fost păcălită telefonic de doi bărbaţi care s-au dat drept Greta Thunberg şi tatăl ei

  • Doi bărbaţi ruşi i-au înscenat o farsă candidatului la postul de vice-preşedinte al Statelor Unite
  • Ei au pretins că sunt Greta Thunberg şi tatăl ei
  • Kamala Harris a fost încântată de conversaţia telefonică
1895 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris a picat în plasa ruşilor! Candidata pentru postul de vice-preşedinte al Statelor Unite a fost păcălită telefonic de doi bărbaţi care s-au dat drept Greta Thunberg şi tatăl ei

Sursa foto: profimedia

Doi farsori profesionişti i-au înscenat o discuţie fictiva la telefon candidatului pentru poziţia de vice-preşedinte al Statelor Unite, Kamala Harris. Duo-ul s-a dat drept Greta Thunberg şi tatăl ei.

Kamala Harris a căzut rapid în plasă şi a crezut că vorbeşte la telefon cu activista pentru mediu. „Sunt atât de inspirată de curajul şi vocea ta.”, ar fi spus Harris.

Farsorii şi-au jucat rolul şi s-au oferit să o ajute în campania electorală. Ei au cerut permisiunea să înregistreze conversaţia. Răspunsul nu a întârziat să apară.

"Mulţumesc, ar fi minunat", spune Harris, conform relatării US Sun.

Experţii de securitate afirmă că farsa ar trebui să fie un apel de trezire, pentru că echipa candidatei la vice-preşedenţia SUA nu a verificat cine se afla la celălalt capăt al telefonului.

Vladimir Kuznetsov şi Alexey Stolyarov, cunoscuţi drept Vovan şi Lexus, sunt doi bărbaţi ruşi care se ocupă cu farse telefonice. Cei doi sunt cunoscuţi pentru că au păcălit în trecut mai multe personalităţi publice de pe mapamond, printre care senatorul Bernie sanders sau prinţul Harry.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici