Kelemen: Cariera politică a lui László Tőkés nu ne interesează

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că UDMR nu este interesată de cariera şi soarta politică a lui László Tőkés, care se află pe locul 3 pe lista Fidesz - KDNP pentru alegerile europarlamentare.

388 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Cariera politică a lui László Tőkés nu ne interesează

Europarlamentarul László Tőkés (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

Întrebat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, cum comentează decizia lui Tokes Laszlo de a candida pe lista FIDESZ din Ungaria la alegerile europarlamentare, Kelemen Hunor a răspuns că decizia aparţine acestuia şi nu vrea să îşi piardă timpul cu comentarii pe această temă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Faptul că el candidează în Ungaria nu este o noutate, nu am ce comenta, e decizia lui şi a celor de la FIDESZ, nu vreau să îmi pierd timpul pentru a comenta deciziile lui Tokes. Nu ne încurcă în niciun fel, nu candidează în România, la europarlamentare lucrurile sunt clare, nu se pot vota listele partidelor din Ungaria în România. Din acest punct de vedere, nu se poate vota nici FIDESZ, nici alt partid, nici pe Tokes. Important va fi cât de mult vom reuşi să mobilizăm electoratul nostru şi să trecem de pragul electoral. Nu ne vom ocupa de Tokes, cariera lui politică, soarta lui politică, nu ne interesează acum. Ne vom baza pe campania noastră din România şi sunt convins că vom obţine un rezultat bun”, a spus Kelemen.

Alianţa Fidesz - KDNP a anunţat, joi, primele 15 nume ale listei pentru alegerile europarlamentare din mai, Laszlo Tokes, care în prezent este europarlamentar din partea României, aflându-se pe poziţia a treia, potrivit unui comunicat al PPE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici