Kelemen: Dacă nu suntem în coaliţie, nu suntem la guvernare. Este firesc să nu votăm Guvernul

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, marţi, că este firesc că Uniunea nu votează Cabinetul Ponta deoarece nu este în coaliţie şi la guvernare şi, în plus, USL nu are nevoie de voturile UDMR.

142 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Dacă nu suntem în coaliţie, nu suntem la guvernare. Este firesc să nu votăm Guvernul

Kelemen Hunor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă nu suntem în coaliţie, nu suntem la guvernare. Este firesc să nu votăm acest Cabinet. Asta nu înseamnă că suntem împotriva tuturor proiectelor care vor apărea în viitor, dar e vorba de o coaliţie şi, în plus, nu au nevoie de voturile noastre matematic şi politic nu au dorit să facem parte din coaliţie şi e simplu ca bună ziua. Nu e nici o folozofie, nici o speculaţie", a precizat Kelemen Hunor.

El a spus că nu intenţionează să încheie un protocol de colaborare cu PDL în opoziţie, arătând că nu are intenţia să deschidă o astfel de discuţie.

"Protocol de colaborare nu am discutat, nu se pune problema. Sunt lucruri care trebuie discutate, dar din perspectiva noastră nu avem nevoie de un astfel de protocol de înţelegere cu PDL. Fiecare îşi face treaba aşa cum ştie mai bine, nu înseamnă că vom face opoziţie unită, nici nu am intenţia să deschid o astfel de discuţie", a precizat Kelemen Hunor, întrebat dacă va face un protocol de colaborare cu PDL.

Kelemen Hunor a făcut aceste declaraţii după ce şi-a făcut formalităţile de preluare a unui nou mandat de deputat. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici