Kelemen Hunor: Dacă nu intru în turul doi, aş fi foarte încântat să intre Crin Antonescu

Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Oradea, că dacă nu va intra în turul al doilea al alegerilor "ar fi foarte încântat" să intre Crin Antonescu, pentru că este "un om care se ţine de cuvânt".

20 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: Dacă nu intru în turul doi, aş fi foarte încântat să intre Crin Antonescu

Kelemen Hunor: Dacă nu intru în turul doi, aş fi foarte încântat să intre Crin Antonescu (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, a fost întrebat care este cel mai de cuvânt contracandidat al său. "Dacă nu intru în turul doi, aş fi foarte încântat să intre Crin Antonescu", a răspuns Kelemen.

Candidatul UDMR a spus că se fereşte să spună înainte de primul tur al alegerilor de ce are această preferinţă.

"Dar l-aş susţine pe Antonescu pentru că, spre deosebire de alţi candidaţi, el, dacă a promis ceva, şi-a ţinut cuvântul", a explicat Kelemen.

Acesta a adăugat că prin "alţi candidaţi" înţelege Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Sorin Oprescu.

"Pentru noi, Vadim nu înseamnă nimic, sper că nici pentru România", a afirmat Kelemen.

Kelemen a spus şi că se bazează în alegerile prezidenţiale pe susţinerea Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania.

"Au avut nişte propuneri, care se regăsesc în totalitate în programul meu. Sunt convins că nu mai avem dispute, ci un singur interes", a spus candidatul UDMR.

Kelemen Hunor se află, de miercuri dimineaţă, într-o vizită electorală în judeţul Bihor. Candidatul UDMR s-a întâlnit cu liderii UDMR Bihor, a participat la inaugurarea unei săli de sport în comuna bihoreană Borş, urmând ca miercuri după-amiază să meargă în Beiuş şi Salonta. Joi, Kelemen se va întâlni cu alegătorii din localităţile bihorene Sâniob, Tăuteu, Marghita, Valea lui Mihai, Adoni şi Săcueni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici