Kelemen Hunor, după amânarea rotativei: E nevoie de predictibilitate, e nevoie de responsabilitate

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor spune că este nevoie de predictibilitate şi de responsabilitate şi că liderii coaliţiei au decis să continue în această formulă, cu Nicolae Ciucă premier.

182 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor, după amânarea rotativei: E nevoie de predictibilitate, e nevoie de responsabilitate

Kelemen Hunor, după amânarea rotativei: E nevoie de predictibilitate, e nevoie de responsabilitate

„În momentul în care noi am format această coaliţie, acum un an şi jumătate, ştiam că trecem printr-o perioadă foarte dificilă, ne-am asumat împreună această responsabilitate, spunând că trebuie să existe o predictibilitate. În continuare, sunt convins că e nevoie de predictibilitate, e nevoie de responsabilitate şi e nevoie de a întări încrederea în societate”, a spus Kelemen Hunor.

El susţine că problemele din învăţământ pot fi rezolvate şi că „rezolvarea este în mâna Guvernului, în mâna Parlamentului, şi rezolvarea trebuie să fie una etapizată”.

„Aseară am decis împreună să continuăm în această formulă cu Nicolae Ciucă premier şi să dăm răspuns exact aşa cum doreşte societatea şi cum ne-am asumat în programul de guvernare. Sunt în continuare optimist, am încredere în forţele noastre şi am încredere în oameni, că ştiu că trecem printr-o perioadă grea, dar în acelaşi timp avem o şansă uriaşă: România poate în acest deceniu să traverseze, şi va traversa, un drum la capătul căruia vom avea o societate miult mai bine dezvoltată”, a adăugat liderul UDMR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici