Kelemen: La consultările de la Cotroceni UDMR va insista pe dialog între forţele politice

UDMR va participa, luni, la consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu, reprezentanţii formaţiunii urmând să insiste pe dialog între toate forţele politice, în anul 2012, a declarat, vineri, preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

218 afișări
Imaginea articolului Kelemen: La consultările de la Cotroceni UDMR va insista pe dialog între forţele politice

Kelemen Hunor (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax foto)

Kelemen a declarat, vineri, că la întâlnirea de la Palatul Cotroceni UDMR va prezenta analiza proprie privind situaţia actuală.

"Vom fi prezenţi luni de la ora 13.00 la consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu şi vom prezenta analiza noastră. Vom insista pe dialog între toate forţele politice în anul 2012. Ceea ce îi vom spune şefului statului îi vom spune la faţa locului, nu prin presă", a afirmat Kelemen.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele la consultări, luni, la Palatul Cotroceni, temele fiind ratificarea tratatului privind stabilitatea în UE, precum şi dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici