Kelemen: UDMR va avea candidaţi în toate colegiile, listele vor fi finalizate în 11 octombrie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Arad, că Uniunea nu va face nicio alianţă preelectorală şi va avea candidaţi în toate colegiile din România, cosiderând că poate obţine voturi din toate localităţile.

96 afișări
Imaginea articolului Kelemen: UDMR va avea candidaţi în toate colegiile, listele vor fi finalizate în 11 octombrie

Kelemen: UDMR va avea candidaţi în toate colegiile, listele vor fi finalizate în 11 octombrie

Kelemen a spus că UDMR va finaliza listele de candidaţi în 11 octombrie, în urma unei şedinţa care va avea loc la Cluj-Napoca.

"E drept, vom avea contracandidaţi aproape în fiecare colegiu de la celelalte două formaţiuni maghiare. Asta înseamnă o competiţie, sper că una corectă, constructivă, care va arăta din nou, ca în iunie, că UDMR are susţinerea electoratului nostru. Noi aşteptăm mai multe voturi decât în 2008", a mai spus liderul Uniunii.

Preşedintele UDMR este prezent la Arad pentru a participa la comemorarea celor 13 generali ucişi în oraş în timpul revoluţiei de la 1848-1849. Programul manifestărilor comunităţii maghiare a început la ora 10.00, la Obeliscul Martirilor din cartierul Subcetate.

La ora 11.30 va avea loc o slujbă la Biserica Romano-Catolică, iar de la ora 13.00 începe programul în Parcul Reconcilierii Româno-Ungare, unde vor fi depuse coroane la baza Statuii Libertăţii, monument maghiar dedicat generalilor ucişi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici