Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe 2022. CCR a respins obiecţiile USR

Legea bugetului de stat pe 2022 a fost promulgată marţi de preşedintele Klaus Iohannis, după ce CCR a respins obiecţiile fomulate de 51 de deputaţi ai USR.

1010 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe 2022. CCR a respins obiecţiile USR

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea bugetului de stat pe anul 2022 şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022.

Curtea Constituţională a României (CCR) a respins tot marţi sesizarea fomulată de 51 de deputaţi ai USR la Legea bugetului de stat pe 2022.

USR a sesizat vineri legea la Curtea Constituţională.

Acest buget încalcă un principiu important din Constituţie: egalitatea în faţa legii. Comunităţi întregi din România nu au primit niciun leu de la buget şi sunt pedepsite de domnii Ciolacu şi Cîţu pentru că nu au votat PSD sau PNL”, a susţinut atunci Dan Barna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici