Klaus Iohannis are întâlniri miercuri cu Roberta Metsola şi cu europarlamentarii români

  • Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, miercuri, cu preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola.
  • Ulterior, şeful statului va participa la dezbaterea cu tema „This is Europe”, unde va avea o alocuţiune, apoi are programată o întrevedere cu eurodeputaţii români.
199 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis are întâlniri miercuri cu Roberta Metsola şi cu europarlamentarii români

Klaus Iohannis are întâlniri miercuri cu Roberta Metsola şi cu europarlamentarii români

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, miercuri, la Strasbourg, cu preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola. Cei doi oficiali au programate convorbiri tete-a-tete, apoi vor susţine declaraţii de presă.

De la ora 12, şeful statului român participă la dezbaterea cu tema „This is Europe”, unde va susţine o alocuţiune.

Preşedintele Iohannis are programată apoi o întrevedere cu europarlamentarii români.

Administraţia Prezidenţială menţiona, vineri, într-un comunicat de presă, că seria de dezbateri „This is Europe” din cadrul Parlamentului European a fost demarată în 2022, la scurt timp după declanşarea războiului împotriva Ucrainei, în perioada 2022-2023 desfăşurându-se 12 astfel de reuniuni cu lideri europeni. Scopul este acela de a reafirma valorile europene şi unitatea, de a consolida dezbaterea democratică pe teme de actualitate şi de a genera o viziune consistentă privind viitorul proiectului european.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici