Klaus Iohannis este aşteptat vineri la Biroul Executiv al PNL, de la Sibiu - surse

(Ştire redifuzată. Ştirea a fost publicată iniţial joi, 23 august)

267 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis este aşteptat vineri la Biroul Executiv al PNL, de la Sibiu - surse

Klaus Iohannis ete aşteptat vineri la Biroul Executiv al PNL, de la Sibiu - surse

Preşedintele Klaus Iohannis ar putea participa la şedinţa de vineri a Biroului Executiv al PNL, care va avea loc la Sibiu, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Invitaţia a fost făcută şefului statului de către liderul liberalilor, Ludovic Orban.

BEx al PNL va avea loc vineri, ora 17.00, la hotelul Hilton din Sibiu, au completat sursele citate.

"Va fi o şedinţă informală în care se va vorbi despre despre alegerile de anul viitor, europarlamentare şi despre cele prezidenţiale şi despre cum se poate implica şi cum poate sprijini PNL preşedintele României în exercitarea mandatului de asigurare a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, în prima jumătate a anului viitor. Fiind la Sibiu e posibil să avem şi o vizită onorifică a domnului Klaus Iohannis", au spus, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Sursele menţionate au mai precizată că deorece "Sibiul va fi gazda unei importante reuniuni europene la nivel de şefi stat şi de guvern în 2019, probabil că multe din întrebări vor fi despre temele majore de pe agenda europeană".

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, pe 4 august, la şedinţa Consiliului Naţional al PNL care a avut loc la Palatul Parlamentului. Acesta le-a cerut liberalilor să vină cu un program solid pentru a reprezenta o alternativă reală în politică şi i-a îndemnat să vorbească cu oamenii care sunt în stradă. Şeful statului a atacat, în discursul său, guvernarea PSD, spunând că scopul real al coaliţiei de guvernare a fost să demonteze justiţia, iar creşterea salariilor este o păcăleală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici