Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanţe lui Emmanuel Macron

Preşedintele Klaus Iohannis a adresat miercuri un mesaj de condoleanţe preşedintelui francez, Emmanuel Macron, în urma atacului armat care a avut loc la Strasbourg. El a subliniat că România este alături de Franţa în lupta împotriva celor care atentează la viaţa oamenilor nevinovaţi.

272 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanţe lui Emmanuel Macron

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanţe lui Emmanuel Macron

„Am aflat cu profundă indignare despre tragicul atac armat care a avut loc în seara zilei de 11 decembrie 2018 în centrul oraşului Strasbourg, soldat cu pierderi de vieţi omeneşti şi răniţi. Doresc să transmit, în numele poporului român şi al meu personal, condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică celor răniţi.”, se arată în mesajul Preşedintelui României, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, preşedintele Klaus Iohannis a exprimat, totodată, compasiunea şi solidaritatea poporului român cu suferinţa prin care trece în acest moment naţiunea franceză, subliniind că România este alături de Franţa în lupta împotriva celor care atentează la viaţa oamenilor nevinovaţi şi la modul de viaţă al societăţilor noastre.

Ministrul francez de Interne, Christophe Castaner, a declarat că trei persoane au fost ucise şi alte 12 au fost rănite în atacul armat care a avut loc marţi seara în centrul oraşului Strasbourg, iar şase persoane se află în stare gravă, scrie Le Figaro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici