Klaus Iohannis îl încurajează pe Florin Cîţu să nu demisioneze. Mesaj ironic adresat lui Ludovic Orban

  • Preşedintele Românieo s-a plasat de partea premierului, înaintea duelului pentru şefia PNL.
  • Congresul PNL se va desfăşura sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo, cu participarea fizică a 5000 de persoane.
2217 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis îl încurajează pe Florin Cîţu să nu demisioneze. Mesaj ironic adresat lui Ludovic Orban

Klaus Iohannis îl încurajează pe Florin Cîţu să nu demisioneze. Mesaj ironic adresat lui Ludovic Orban

De la New York, Klaus Iohannis a comentat criza guvernamentală de la Bucureşti, într-o discuţie cu jurnaliştii care îl însoţesc la New York la Adunarea Generală a ONU.

Şeful statului nu crede într-o eventuală demitere a Guvernului după cele două congrese, cel al PNL şi cel al USR PLUS, şi consideră că premierul Florin Cîţu poate conduce Executivul până la următoarele alegeri.

„Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă şi pe liberali să rămână la guvernare. (...) Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis”, ar fi spus Iohannis, potrivit Agerpres.

Şeful statului a afirmat că mai are discuţii cu preşedintele PNL, Ludovic Orban. „Dar cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic”, ar fi adăugat Iohannis cu privire la declaraţiile recente ale liderului PNL la adresa sa.

Preşedintele Klaus Iohannis conduce, de marţi până joi, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, care are loc la New York.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici