Klaus Iohannis, invitat sâmbătă la Piteşti, la Adunarea Regională a filialelor PNL Sud-Muntenia

Preşedintele Klaus Iohannis este invitat să participe la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL- Sud-Muntenia, care va avea loc sâmbătă la Piteşti, şi la care ar urma să ia cuvântul, au declarat surse liberale, pentru MEDIAFAX.

317 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, invitat sâmbătă la Piteşti, la Adunarea Regională a filialelor PNL Sud-Muntenia

Klaus Iohannis, invitat sâmbătă la Piteşti, la Adunarea Regională a filialelor PNL Sud-Muntenia

Pe lângă şeful statului, vor mai ţine discursuri în cadrul evenimentului preşedintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, Răducu Filipescu şi Adrian Miuţescu.

Evenimentul va reuni aproximativ 1.500 de membri ai PNL, parlamentari, primari, aleşi locali şi simpatizanţi, potrivit surselor citate.

Ultimul eveniment oficial la care a participat Klaus Iohannis a fost reuniunea Consiliului Naţional al PNL, pe 8 august. Şeful statului le-a transmis atunci liberalilor că va construi o nouă majoritate parlamentară construită în urma alegerilor la termen sau anticipate, dacă va câştiga un nou mandat de preşedinte al României.

Preşedintele Iohannis a mai spus că majoritatea va aduce în prim plan priorităţile legate de „normalizarea” statului.

Taguri:
iohannis,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici