Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi câţiva lideri liberali au avut o întâlnire informală la Vila Lac - surse

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire, marţi, cu premierul Ludovic Orban şi cu câţiva lideri liberali la Vila Lac, unde ar fi discutat despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

512 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi câţiva lideri liberali au avut o întâlnire informală la Vila Lac - surse

Klaus Iohannis, Ludovic Orban şi câţiva lideri liberali au avut o întâlnire informală la Vila Lac - surse

Potrivit surselor citate, participanţii la întâlnirea de la Vila Lac au discutat despre Planul Naţional de Redresare si Rezilienţă.

Liderii USR au acuzat luni Ministerul Fondurilor Europene că a publicat pe site Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), dar l-a retras după câteva ore.

USR-PLUS a criticat Guvernul liberal că „a făcut din pix acest plan, un fel de PNDL nou”, care nu include reforme reale şi nu răspunde obiectivului european de a finanţa schimbări structurale.

Reprezentanţii alianţei mai acuză Executivul că a persistat în ideea unei elaborări în cerc restrâns, fără o minimă transparenţă sau consultare şi spun că vor renegocia PNRR în discuţiile de intrare la guvernare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici