Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor pascale

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj cu ocazia Paştelui, el urând românilor ”sărbători luminate cu linişte şi pace în suflet”. Şi Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au transmis mesaje ocazionate de sărbătorile pascale.

238 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor pascale

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor pascale

”Hristos a înviat! Dragi români, vă doresc sărbători luminate cu linişte şi pace în suflet, alături de cei dragi”, a transmis Klaus Iohannis într-un mesaj video postat pe Facebook.

Şi Liviu Dragnea a postat o fotografie cu trei ouă roşii şi o bucată de cozonac.

”Să primiţi Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate şi să vă bucuraţi de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Vă doresc Paşte fericit! Hristos a înviat!”, a scris Dragnea pe contul său de Facebook.

De asemenea, un mesaj video a postat şi Călin Popescu Tăriceanu.

”Sărbătoarea Învierii Domnului este pentru toţi credincioşii ortodocşi un prilej de bucurie, de speranţă, de apropiere de familie, pentru că acestea sunt lucrurile care reprezintă cheia binelui pentru viitor. Această perioadă trebuie să fie un moment în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de răgaz de la problemele de zi cu zi. Sărbătorile de Paşte să ne găsească pe toţi mai îngăduitori şi mai înţelepţi, mereu cu lumina în suflet şi în gânduri”, a spus Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici