Klaus Iohannis, mesaj la decesul Reginei Elisabeta: Un simbol al loialităţii, a modelat istoria

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol al loialităţii, a transmis, joi, preşedintele României, Klaus Iohannis, după decesul Reginei.

346 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, mesaj la decesul Reginei Elisabeta: Un simbol al loialităţii, a modelat istoria

Klaus Iohannis, mesaj la decesul Reginei Elisabeta: Un simbol al loialităţii, a modelat istoria

„Sincere condoleanţe la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestăţii Sale, care s-a întins pe parcursul a 7 decenii, a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public”, scrie Klaus Iohannis, pe Twitter.

Preşedintele României transmite un mesaj din partea poporului român.

„Românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală”, a mai scris Iohannis.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord a murit, joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, reşedinţa sa din Scoţia, unde Regina s-a retras în ultima perioadă. Regina avea 96 de ani şi se afla pe tron de 70 de ani, având cea mai îndelungată domnie din istorie.

Anunţul privind decesul Reginei a fost postat şi pe poarta Palatului Buckingham, un gest prin care poporul este anunţat că „London Bridge is down”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici