Klemm i-a transmis condoleanţe lui Aurescu pentru cei doi români care şi-au pierdut viaţa la Paris

Ambasadorul american Hans Klemm a avut sâmbătă seara o convorbire telefonică cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu, în care şi-a exprimat condoleanţele şi solidaritatea SUA pentru cei doi cetăţeni români care şi-au pierdut viaţa în atentatele teroriste din Franţa.

1521 afișări
Imaginea articolului Klemm i-a transmis condoleanţe lui Aurescu pentru cei doi români care şi-au pierdut viaţa la Paris

Klemm i-a transmis condoleanţe lui Aurescu pentru cei doi români care şi-au pierdut viaţa la Paris

"Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu a avut astăzi (duminică - n.r.) , în cursul serii, o convorbire telefonică cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm. (...) Ambasadorul SUA la Bucureşti a exprimat condoleanţe şi solidaritatea SUA pentru cei doi cetăţeni români care şi-au pierdut viaţa în atentatele teroriste din Franţa. Bogdan Aurescu a mulţumit în mod deosebit pentru gestul părţii americane", potrivit unui comunicat de presă emis de MAE.

Cei doi oficiali au discutat aspecte legate de situaţia de securitate din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, cu accent pe situaţia din Libia şi combaterea terorismului.

MAE a anunţat sâmbătă că doi cetăţeni români au murit în atentatele de la Paris, informaţia fiind confirmată de autorităţile franceze.

De asemenea, doi cetăţeni român au fost răniţi uşor în atentatele de la Paris.

Autorităţile franceze au centralizat 128 de morţi în urma atentatelor comise vineri seară la Paris, conform unui bilanţ provizoriu, care precizează că 200 de persoane sunt rănite, 99 fiind în stare critică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici