Kouchner a cerut României implicare materială şi cu trupe în Ciad

Ministrul Adrian Cioroianu a avut o întrevedere cu omologul francez, Bernard Kouchner, care a solicitat sprijinul României pentru misiunea internaţională din zonă, atât la nivel de trupe, cât şi material, solicitarea urmând să fie supusă atenţiei administraţiei de la Bucureşti, informează MAE.

2 afișări
Imaginea articolului Kouchner a cerut României implicare materială şi cu trupe în Ciad

Kouchner a cerut României implicare materială şi cu trupe în Ciad

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, cei doi au avut, în marja Consiliului ministerial al OSCE, un schimb de vederi cu privire la dosare internaţionale de actualitate, principalele subiecte fiind poziţionarea UE pe dosarul Kosovo, situaţia din Ciad şi angajamentele UE referitoare la această ţară.

Şeful diplomaţiei franceze a solicitat sprijinul ţării noastre pentru misiunea internaţională din zonă, atât la nivel de trupe, cât şi material, solicitarea urmând să fie supusă atenţiei administraţiei de la Bucureşti, precizează MAE.

Cioroianu a avut, în marja Consiliului ministerial al OSCE, întâlniri şi cu omologii din Albania, Armenia, Bulgaria, Grecia, Serbia şi Suedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici