La ce se gândesc românii când votează: „Să iasă răul mai mic!”

Potrivit unui studiu de impact realizat de IRES - institutul sociologului Vasile Dâncu - imediat după cel de-al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor, majoritatea românilor (57%), deşi spun că au votat în cunoştinţă de cauză, sunt conştienţi că lucrurile în România se îndreaptă într-o direcţie greşită.

17 afișări
Imaginea articolului La ce se gândesc românii când votează: „Să iasă răul mai mic!”

La ce se gândesc românii când votează: „Să iasă răul mai mic!” (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La fel arată şi sondajul CCSB, dat ieri publicităţii, efectuat în aceeaşi perioadă, la comanda Antena3. 50% dintre repondenţi spun că ţara merge în direcţie greşită, iar 60% susţin că alegerile au fost fraudate - în opinia a 38%, Traian Băsescu fiind cel care le-a fraudat, 9% îndreptându-şi bănuielile către Mircea Geoană.

Românii au votat "răul cel mai mic", conştienţi fiind că lucrurile merg într-o direcţie greşită, mai arată sondajul IRES.

Citeşte mai multe despre ce cred românii despre campania electorală şi finalul acesteia pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici