LANSAREA CANDIDAŢILOR ARD - Boagiu: Îi trimitem pe cei de la USL la maşinuţe colorate de plastic, acolo unde le este locul!

Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu le-a spus luni candidaţilor ARD că trebuie să-i trimită pe reprezentanţii USL "la maşinuţe colorate de plastic, acolo unde le este locul".

288 afișări
Imaginea articolului LANSAREA CANDIDAŢILOR ARD - Boagiu: Îi trimitem pe cei de la USL la maşinuţe colorate de plastic, acolo unde le este locul!

Anca Boagiu (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Anca Boagiu a vorbit la lansarea candidaţilor ARD pentru alegerile parlamentare, la Opera Română, şi i-a întrebat pe cei prezenţi dacă ţara ar trebui lăsată pe mâna celor care se joacă cu maşinuţele.

"Îi trimitem la maşinute colorate de plastic, acolo unde le este locul! Să mai crească!", a spus Anca Boagiu.

De asemenea, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, le-a spus candidaţilor ARD că românii nu vor ajunge pe autostradă în 2013, cu PSD şi PNL, pentru că toţi banii au fost blocaţi.

"ARD reporneşte inima blocată a României", a mai spus Anca Boagiu.

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici