Laszlo Borbely: După părerea mea, moţiunea nu va trece

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, crede că moţiunea de cenzură nu va trece în Parlament şi că Guvernului trebuie să i se dea o şansă să demonstreze că măsurile pe care le ia duc la stabilitate.

70 afișări
Imaginea articolului Laszlo Borbely: După părerea mea, moţiunea nu va trece

Laszlo Borbely: După părerea mea, moţiunea nu va trece (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"După părerea mea, moţiunea nu va trece. Trebuie să dăm o şansă Guvernului să demonstreze că aceste măsuri, pe lângă cele de relansare economică, vor fi cele care să ne acorde o stabilitate", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Laszlo Borbely.

El a spus că în coaliţie se va discuta despre restructurarea agenţiilor, reducerea numărului de secretari de stat şi a subprefecţilor, dar a apreciat că nu ar trebui să se facă o reducere a numărului de ministere, pentru că acest lucru ar "bulversa" sistemul.

"În momentul de faţă nu cred că trebuie redus numărul de ministere, pentru că, iarăşi, bulversăm tot sistemul", a adăugat liderul UDMR.

El a precizat că UDMR va vota împotriva moţiunii de cenzură iniţiate de PSD.

Cele două Camere ale Parlamentului s-au reunit, marţi, pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură "Opriţi genocidul social!", depusă de PSD după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe două proiecte de lege vizând reducerea cheltuielilor bugetare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici