Laszlo Tokes, susţinut de grupul PPE pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

Europarlamentarul Laszlo Tokes a primit, miercuri dimineaţă, susţinerea întregului grup PPE pentru a candida la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European, scrie pe blogul său reprezentantul PDL Cristian Preda, menţionând că acesta a fost elogiat ca simbol al luptei anticomuniste.

30 afișări
Imaginea articolului Laszlo Tokes, susţinut de grupul PPE pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

Laszlo Tokes, susţinut de grupul PPE pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Laszlo Tokes va deveni primul deputat din România ales vicepreşedinte al Parlamentului European. În această dimineaţă, el a primit susţinerea întregului grup PPE pentru a candida la această funcţie, fiind elogiat ca simbol al luptei anticomuniste. Revoluţia română produce încă efecte", a precizat eurodeputatul Cristian Preda, într-o postare pe blogul personal.

În opinia lui Preda, ca vicepreşedinte al Parlamentului European, Tokes poate deveni şi "un simbol al reconcilierii româno-maghiare, într-o Europă a toleranţei şi a deschiderii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici