Lăzăroiu: Micky Mao a mai găsit o încălcare a Constituţiei de către preşedinte, nu e cam mult?

Consilierul prezidenţial pe probleme politice, Sebastian Lăzăroiu, susţine, pe un blog, comentând acuzaţiile liderului PSD Victor Ponta la adresa şefului statului privind participarea la Summit-ul PPE, că "Micky Mao" a mai găsit o încălcare a Constituţiei de către Traian Băsescu.

47 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Micky Mao a mai găsit o încălcare a Constituţiei de către preşedinte, nu e cam mult?

Lăzăroiu: Micky Mao a mai găsit o încălcare a Constituţiei de către preşedinte, nu e cam mult? (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Pentru a cincisprezecea oară (?) îl auzim pe Micky Mao de la PSD cum îl suspendă pe preşedinte. A mai găsit el o încălcare a Constituţiei. Nu e cam mult?", scrie Lăzăroiu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu, pe blog, de încălcarea Constituţiei, legat de prezenţa şefului statului, vineri, la Helsinki, la summit-ul Partidului Popular European.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, vineri seară, la Summit-ul PPE de la Helsinki.

Şeful statului participă, de obicei, la reuniunile PPE care preced lucrările Consiliului European, în calitate de invitat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici