Lege promulgată: Fără mijloace de publicitate sau reclame în curbe şi intersecţii

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede că amplasarea mijloacelor de publicitate sau reclamă, cu excepţia statuilor şi monumentelor, în curbe şi în intersecţii este interzisă.

558 afișări
Imaginea articolului Lege promulgată: Fără mijloace de publicitate sau reclame în curbe şi intersecţii

Lege promulgată: Fără mijloace de publicitate sau reclame în curbe şi intersecţii

„Se interzice amplasarea mijloacelor de publicitate sau reclamă şi a construcţiilor, cu excepţia statuilor şi a monumentelor, în curbe şi în intersecţiile la nivel ale căilor de comunicaţie, în ampriză şi în zonele de siguranţă, precum şi pe suprafeţele de teren destinate asigurării vizibilităţii în curbe şi în intersecţii”, prevede legea promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

Legea a fost adoptată de Camera Deputaţilor, pe 16 noiembrie, cu 239 de voturi „pentru”, 52 „contra” şi o abţinere.

Proiectul a fost iniţiat de 40 de deputaţi PSD, PNL şi minorităţi naţionale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
decret,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici