Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că va candida la funcţia de vicepreşedinte al PSD

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că va candida la funcţia de vicepreşedinte al PSD.

413 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că va candida la funcţia de vicepreşedinte al PSD

Lia Olguţa Vasilescu (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Primarul Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu, şi-a anunţat în mod oficial candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al Partidului Social Democrat la congresul din 20 aprilie.

Olguţa Vasilescu a precizat că a luat această decizie în urma unor discuţii cu premierul Victor Ponta şi cu alţi membri importanţi ai partidului.

"Îmi anunţ candidatura în faţa dumneavoastră, iar mâine (n.r. - sâmbătă) o voi anunţa şi în faţa colegilor. După cum ştiţi, mâine au loc alegeri pentru funcţiile de conducere ale PSD Craiova. Am vorbit şi cu premierul României şi am decis că este o alegere bună. Trebuie să fim pregătiţi şi responsabili, să îl susţinem pe candidatul la preşedenţie, chiar dacă va fi din partea PNL, în aşa fel încât să nu mai vină la conducerea ţării oameni care nu sunt pregătiţi", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul Craiovei a făcut anunţul alături de Corina Creţu, vicepreşedinte PSD.

"Am venit să o propun şi o conving pe Olguţa Vasilescu să candideze la vicepreşedinţia partidului. Avem nevoie de femei care să arate că se poate, nu este normal să folosim întregul potenţial pe care îl au femeile", a declarat Corina Creţu.

Lia Olguţa Vasilescu este, în prezent, preşedinte interimar al organizaţiei municipale PSD Craiova, iar sâmbătă va candida pentru a ocupa această funcţie permanent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici