Liberalii nu participă la consultările de la Cotroceni

Liberalii au decis, luni seara, prin vot, să nu participe la consultările anunţate de şeful statului pe tema votului uninominal şi a pactului pentru educaţie.

2 afișări
Imaginea articolului Liberalii nu participă la consultările de la Cotroceni

Liberalii nu participă la consultările de la Cotroceni

"Am decis prin vot că nu participăm la consultările de la Cotroceni. Le considerăm absolut inutile", a declarat vicepreşedintele Mihai Voicu după şedinţa conducerii liberale.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat la consultări partidele parlamentare, precum şi grupul parlamentar al minorităţilor naţionale, pentru joi, începând cu ora 11.00, pentru prima dată fiind invitat şi PLD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici