Lider PDL Vaslui: Îi purtăm un mare respect lui Băsescu pentru ce a făcut. Acum ne aflăm în alt film

Preşedintele organizaţiei judeţene Vaslui a PDL, Dan Marian, consideră că democrat-liberalii trebuie să-i poarte un mare respect lui Traian Băsescu pentru ceea ce a făcut pentru partid, însă acum PDL este într-un alt film, în care totul trebuie luat de la zero.

225 afișări
Imaginea articolului Lider PDL Vaslui: Îi purtăm un mare respect lui Băsescu pentru ce a făcut. Acum ne aflăm în alt film

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Membru al Biroului Permanent Naţional, senatorul PDL Dan Marian vede ca normale ieşirile publice din ultima perioadă ale preşedintelui Traian Băsescu, însă crede că declaraţiile acestuia trebuie să fie în concordanţă cu realitatea. Mai mult decât atât, liderul PDL Vaslui consideră că toţi colegii săi de partid ar trebui să-i mulţumească lui Băsescu pentru ce a făcut pentru PDL, însă acum partidul se află într-om altă etapă, în care se doreşte reconstrucţia acestuia.

"Ceea ce a declarat în ultima perioadă domnul Băsescu este o implicare mai mult sentimentală, ca un fost preşedinte al PDL. Nu am nicio problemă că Traian Băsescu îşi exprimă o opinie despre PDL, dar important este să fie în concordanţă cu realitatea, să vină pe la noi pe la partid, să ne dea nişte sfaturi pentru că, atunci când a făcut-o, a avut succes. Mesajul lui Blaga a fost că noi îi purtăm un mare respect şi apreciem implicarea sa (n.r.- a lui Traian Băsescu) în destinul democrat-liberal. Acum ne aflăm într-un alt film. O luăm de la zero. Aşa se întâmplă în destinul partidelor", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX preşedintele PDL Vaslui, Dan Marian.

În ceea ce priveşte lupta pentru şefia partidului, liderul democrat-liberalilor vasluieni a refuzat să spună pe cine va susţine, însă a ţinut să precizeze că este membru al Biroului Permanent Naţional în actualul mandat de preşedinte a lui Vasile Blaga.

"Eu sunt extrem de mulţumit că există o competiţie la vârf. Două personalităţi importante au decis să depună moţiuni pentru câştigarea încrederii membrilor de partid. Eu am o opţiune clară pe cine susţin. Nu o voi dezvălui acum pentru că îmi doresc şi o consultare în prealabil cu membrii din organizaţia pe care o conduc. Ulterior voi exprima şi o opinie oficială", susţine senatorul Dan Marian.

Preşedintele PDL Vaslui crede că, indiferent de cine va câştiga preşedinţia partidului, nu vor exista scindări în partid.

"Am discutat şi cu Vasile Blaga şi cu Elena Udrea şi nu cred că se pune problema ca vreunul dintre ei să plece din partid. Sunt simple speculaţii", a conchis Dan Marian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici