Lider PNL: Nu dăm la o parte omul lor ca să ne punem omul nostru

„Oamenii PSD” nu vor fi daţi afară pentru „oamenii PNL”, spune preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc. Acesta nu exclude însă posibilitatea ca prefecţii să fie înlocuiţi din funcţii până la alegerile de duminică.

1065 afișări
Imaginea articolului Lider PNL: Nu dăm la o parte omul lor ca să ne punem omul nostru

Lider PNL: Nu dăm la o parte omul lor ca să ne punem omul nostru

Ioan Turc, preşedintele organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că PNL nu va face ceea ce a făcut PSD şi nu va da la o parte oamenii aflaţi în funcţii ca să îşi instaleze oamenii PNL.

„Primul-ministru spus foarte clar: urmează un audit al instituţiilor. În urma auditului se vor lua măsuri, nu arbitrar. Nu facem ce a făcut PSD: nu dăm la o parte omul lor ca să ne punem omul nostru! Orice fel de politică de resursă umană în zona instituţiilor publice va fi făcută ca la carte, cu responsabilitate”, a spus Ioan Turc.

Potrivit acestuia, este posibil ca, în urma auditului, să nu fie înlocuit niciun şef de instituţie deconcentrată.

Întrebat dacă, din punct de vedere legal, prefecţii vor putea fi schimbaţi până la primul tur de scrutin al prezidenţialelor, Ioan Turc a răspuns că da, dar legea trebuie respectată: „Eu cred că da, important este ca legea să fie respectată”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici