Lider PSD, ATAC direct la adresa Corinei Creţu: Trebuie să decidă dacă este comisarul UE sau al PNL/ Reacţie rapidă a unui lider al opoziţiei

Corina Creţu trebuie să se decidă dacă este comisarul UE sau al PNL, a susţinut deputatul Ioan Dîrzu, lider al PSD Alba, într-o declaraţie politică, solicitându-i acesteia să spună dacă politica de absorbţie a fondurilor se face cu Guvernul sau ”doar cu unii primari PDL, la cafea şi recepţii scumpe”.

3301 afișări
Imaginea articolului Lider PSD, ATAC direct la adresa Corinei Creţu: Trebuie să decidă dacă este comisarul UE sau al PNL/ Reacţie rapidă a unui lider al opoziţiei

Lider PSD, ATAC direct la adresa Corinei Creţu: Trebuie să decidă dacă este comisarul UE sau al PNL

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat, marţi, că o acţiune conjugată pusă la cale în ”laboratoarele tenebroase ale PSD pare să lucreze la scoaterea României din UE”, iar Liviu Dragnea, ”prin hienele lui, Vâlcov şi Ştefănescu, a pornit o campanie murdară” împotriva Corinei Creţu, comisar european.

”Să oprim experimentele PSD! Din păcate, trăim vremuri grele. Toate eforturile noastre conjugate de ani de zile pentru integrarea în Uniunea Europeană par să fie anulate prin măsurile iresponsabile ale unei guvernări venale. O ţară întreagă a contribuit, prin sacrificii enorme, la construirea unui proiect de ţară care să asigure viitorul acestei naţii. Toţi am strâns din dinţi după Revoluţie, ne-am cârpit orgoliile şi ne-am ţesut mândria pentru a încăpea în haina nouă a vremurilor europene. Ne-am câştigat cu greu locul la masa UE, în ciuda tuturor provocărilor venite din Est. Dar am răzbit tocmai pentru că am jucat pe aceeaşi carte. Acum, coaliţia toxică ne năruie toate visurile. O acţiune conjugată pusă la cale în laboratoarele tenebroase ale PSD pare să lucreze la scoaterea României din UE”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Liderul PMP susţine că ”eminenţa cenuşie de la Palatul Victoria, numit Darius Vâlcov”, având mandatul lui Dragnea, încearcă să redirecţioneze România spre ”zonele gri ale regimurilor autarhice”.

”Într-o aventură fără precedent, consilierul lui Dăncilă frânează accesarea de fonduri europene, încercând să obţină bani negri de pe alte pieţe într-un efort disperat de a evita regulile şi normele impuse de Uniunea Europeană. Deşi avem la dispoziţie zeci de miliarde de euro de la UE pentru dezvoltarea României, Vâlcov spune că e mai uşor să construim spitale şi autostrăzi cu bani neînregistraţi şi necontrolaţi. De ce? Pentru că nu pot comisiona fondurile europene, iar şpaga are rolul ei în toată această economie construită cu mare talent. Aşa s-a ajuns la situaţia fără precedent ca propriul comisar european să fie hulit în partidul care l-a lansat, deoarece încearcă să aducă bani în România. Dragnea, prin hienele lui, Vâlcov şi Ştefănescu, a pornit o campanie murdară împotriva Corinei Creţu, comisar european, cu intenţia clară de a denigra instituţiile UE”, a adăugat Tomac.

Preşedintele PMP a comentat şi situaţia din PSD şi a făcut din nou apel la opoziţie pentru depunerea unei moţiuni de cenzură.

”Catastrofa PSD s-a extins chiar în propriul partid, unde orice voce exprimată pe contrasens este eliminată din start. Cei care au încercat să salveze măcar aparenţele au fost aruncaţi peste bord. Vezi cazul Ţuţuianu şi Neacşu! Un organism defect, care respinge orice formă de autoreglare. Dacă mai lăsăm mult acest guvern, acest partid, să experimenteze pe pielea noastră, să nu ne mirăm că ne vom trezi, peste noapte, aruncaţi peste bord, într-o aventură extrem de periculoasă. Aviz prietenilor noştri din opoziţie! Încă mai putem salva România!”, a conchis Eugen Tomac.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici