Lider PSD îl ia peste picior pe Iohannis: În frac şi papion, ne anunţă că vrea referendum. Avem şi noi idei

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus, duminică, la Braşov, că are şi PSD idei pentru referendum, cu referire la declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a anunţat că a început să reevalueze ideea unui referendum pentru a da românilor votul înapoi.

1465 afișări
Imaginea articolului Lider PSD îl ia peste picior pe Iohannis: În frac şi papion, ne anunţă că vrea referendum. Avem şi noi idei

Codrin Ştefănescu îi ia peste picior pe Iohannis: În frac şi papion, ne anunţă că vrea referendum. Avem şi noi idei

„Acum ne anunţă Klaus Werner Iohannis, în frac şi în papion, că vrea referendum. Avem şi noi idei de referendum. Credeţi-mă, avem multe idei de referendum, de exemplu în referendum putem spune <sunteţi de acord români să aveţi un preşedinte care a furat şase case>?”, a declarat, duminică, la Braşov, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Acesta a transmis şi un mesaj de unitate: ”Uniţi vom învinge şi vom câştiga bătălia pentru România, pentru că anul acesta bătălia se dă pentru ţara noastră, pentru România Nu pentru altceva. Ieri la Sinaia s-au lansat adversarii noştri în frac şi la papion, ei aşa vor să conducă România. Noi construim şosele, şcoli, străzi, punem gaz, asfaltăm, ei în frac şi la papion îşi dau între ei diplome, premii, Noi pe şantiere, ei la cazinouri în frac”.

Preşedintele Klaus Iohannis declara, sâmbătă, la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus” de la Sinaia, că a început să reevalueze ideea unui referendum pentru „a da românilor votul înapoi”, deoarece numai aşa românii pot arăta că nu mai sunt de acord „cu felul în care PSD strică legile justiţiei”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici