Lider PSD Mehedinţi: Dăncilă nu trebuie înlăturată. Vinovaţi suntem toţi

Viorica Dăncilă nu trebuie înlăturată de la conducerea PSD, deoarece „a muncit, s-a implicat şi are curaj”, spune vicepreşedintele executiv al PSD Mehedinţi, Marius Screciu. Acesta crede că vinovaţi sunt toţi reprezentanţii PSD, iar faptul că PSD intră la guvernarea peste câteva luni e o idee falsă.

983 afișări
Imaginea articolului Lider PSD Mehedinţi: Dăncilă nu trebuie înlăturată. Vinovaţi suntem toţi

Lider PSD Mehedinţi: Dăncilă nu trebuie înlăturată. Vinovaţi suntem toţi

Primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, vicepreşedinte executiv al PSD Mehedinţi, unul din judeţele în care Viorica Dăncila a câştigat cele mai multe voturi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că PSD va rămâne în opoziţie în următorii 3-4 ani, perioadă în care trebuie să aducă oameni noi în partid care să-l ridice.

„Trebuie să deschidem partidul, să aducem oameni noi pentru că foarte mulţi din cetăţenii României s-au săturat de aceleaşi figuri care una vorbesc şi alta fac. Judeţele care au câştigat, care au o experienţă şi care au demonstrat PSD-ului că se poate, că există resurse, trebuie băgate altfel în seamă. Trebuie văzut cum reuşesc ele să câştige, de fiecare dată, şi ceilalţi să piardă. E clar, PSD trebuie să se reformeze din temelii. Nu mai putem continua sub această formă, cu lucruri făcute după ureche. Ne trebuie un plan general pe o perioadă lungă. Ideea că intrăm peste câteva luni la guvernare este falsă. Trebuie să luăm în calcul trei-patru ani de opoziţie şi în această perioadă trebuie să găsim oameni oneşti, serioşi şi profesionişti cu care să putem clădi un partid puternic de stânga. Nu e posibil ca după trei ani de credit din partea cetăţenilor... În 2016 am luat 46%, în trei ani să ne ducem la 23%... Nu trebuie să căutăm un vinovat. Vinovaţi suntem toţi. Trebuie să pricepem că oamenii ne-au dat un vot de blam. Ne-au atras atenţia că am greşit şi trebuie să o luăm de la capăt", a declarat Marius Screciu.

Întrebat dacă PSD mai poate continua cu Viorica Dănilă la şefia partidului, Marius Screciu a răspuns că Dănilă trebuie să rămână.

„Asta e o decizie care se va lua la nivel naţional. Cred că Viorica Dăncilă este unul dintre oamenii serioşi, oneşti, care pot munci şi care trebuie să rămână pentru a clădi viitorul partidului. Dăncilă nu trebuie înlăturată. Trebuie menţinută pentru că a muncit, s-a implicat, are curaj şi poate fi un om de bază pe viitor în reclădirea PSD", a spus vicepreşedintele executiv al PSD Mehedinţi.

În Mehedinţi, Viorica Dănilă a obţinut, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, 51,96% din voturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici