Lider PSD Vaslui: Mulţi visează congrese extraordinare. Nu vom permite ca perdanţii să ia iniţiativa

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, consideră că nu se impune convocarea unui congres extraordinar al partidului după pierderea alegerilor prezidenţiale de către Victor Ponta, susţinând că cei cu rezultate bune nu vor permite "perdanţilor" să ia iniţiativa în partid.

197 afișări
Imaginea articolului Lider PSD Vaslui: Mulţi visează congrese extraordinare. Nu vom permite ca perdanţii să ia iniţiativa

Lider PSD Vaslui: Mulţi visează congrese extraordinare. Nu vom permite ca perdanţii să ia iniţiativa (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Cu un rezultat printre cele mai bune la nivel naţional la alegerile prezidenţiale, liderul social-democraţilor vasluieni îşi atacă colegii de partid care propun organizarea unui congres extraordinar al partidului, invitându-i pe aceştia să analizeze, mai întâi, scorul obţinut pe plan local de fiecare organizaţie judeţeană în parte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În acest sens, Dumitru Buzatu susţine că nu va permite "perdanţilor” să ia iniţiativa în partid, transmiţându-le acestora "să-şi redirecţioneze eforturile" către alegerile locale din 2016.

"Mulţi visează, cuprinşi de febra aceasta a alegerilor, la congrese extraordinare. Odată cu terminarea alegerilor, prezentul Guvern şi PSD intră într-un ritm normal al activităţii, cu domnul Ponta preşedinte al partidului şi Liviu Dragnea preşedinte executiv. Noi, în calitate de câştigători ai alegerilor, îi vom susţine pe aceştia, fără niciun fel de obiecţii, iar pe ceilalţi îi îndemnăm să-şi redirecţioneze eforturile către alegerile locale din 2016. Nu vom admite ca perdanţii să ia iniţiativa”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Victor Ponta a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Vaslui, obţinând 59,7% din voturile electoratului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici