Liderii PNL şi PDL au discutat despre depunerea actelor pentru fuziune până la 1 august

Liderii PNL şi PDL, reuniţi, marţi, într-o nouă şedinţă la sediul PDL, au convenit un calendar pentru procesul de fuziune dintre cele două partide, astfel încât până la 1 august să fie depuse actele la Tribunalul Bucureşti, au precizat surse din cele două partide pentru MEDIAFAX.

131 afișări
Imaginea articolului Liderii PNL şi PDL au discutat despre depunerea actelor pentru fuziune până la 1 august

Liderii PNL şi PDL au discutat despre depunerea actelor pentru fuziune până la 1 august (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Lideri din PNL şi PDL, membrii ai Comisiei care negociază fuziunea prin comasare într-un singur partid, se întâlnesc la această oră la sediul PDL Bucureşti.

Liderii PDL şi PNL s-au întâlnit în mai multe rânduri pentru a discuta despre etapele în vederea fuziunii. Iohannis şi Blaga au asigurat că se doreşte o fuziune cât mai rapidă, iar desemnarea candidatului unic la Preşedinţie să se facă până la 1 august.

Democrat-liberalii reuniţi în şedinţa Colegiului Director au decis că doresc să facă fuziunea cu PNL "cât mai repede cu putinţă", declara, la începutul săptămânii trecute, preşedintele PDL, Vasile Blaga, arătând că foarte bine ar fi ca acest lucru să se realizeze până la începerea campaniei pentru prezidenţiale.

"Sunt convins, şi o spun fără nicio reticenţă, că putem avea suficiente resorturi interne ca până când începe campania electorală, că în timpul campaniei electorale nu poţi face fuziuni, să avem o mare forţă politică de centru-dreapta. Transmiteţi-i domnului Ponta să fie fericit", preciza Blaga, după şedinţa Colegiului Director.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici