Liderii PSD Vâlcea, Dolj, Mehedinţi şi Olt i-au promis lui Geoană sprijin

Liderul PSD, Mircea Geoană, s-a întâlnit, vineri, la Slatina, cu liderii organizaţiilor PSD Vâlcea, Dolj, Mehedinţi şi Olt, care i-au transmis că îl susţin pentru un nou mandat, întrucât le e frică de „întoarcerea" PSD în trecut sau de "rebaronizare".

32 afișări
Imaginea articolului Liderii PSD Vâlcea, Dolj, Mehedinţi şi Olt i-au promis lui Geoană sprijin

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Surse din PSD au precizat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că liderul PSD, Mircea Geoană, s-a întâlnit, vineri, la Slatina, cu preşedinţii de organizaţii PSD din Oltenia, dar şi cu preşedinţii de Consilii Judeţene din această zonă, la invitaţia liderului PSD Olt, Ion Toma, pentru discuţii privind Congresul PSD, din martie, pentru alegerea conducerii partidului.

Cei prezenţi la întâlnire i-au transmis lui Geoană că îl susţin pentru funcţia de preşedinte al PSD, exprimându-şi teama de o eventuală "întoarcere" a PSD în trecut sau de "rebaronizarea" partidului, au precizat sursele citate.

Aceleaşi surse au arătat că liderii de filiale din Oltenia i-au transmis lui Geoană că le este frică de o eventuală întoarcere în fruntea PSD a lui Adrian Năstase sau a lui Miron Mitrea.

Potrivit surselor citate, liderii organizaţiilor din Oltenia au arătat, în cadrul întâlnirii cu Mircea Geoană, că îşi doresc ca vocea lor să fie ascultată, întrucât organizaţiile pe care le conduc au obţinut scoruri foarte bune la alegerile prezidenţiale, în fiecare dintre acestea Geoană cumulând, în turul secund, peste 50% din voturile exprimate.

Mircea Geoană va candida pentru un nou mandat la conducerea PSD, posibili contracandidaţi fiind Adrian Năstase, Cristian Diaconescu sau Miron Mitrea.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat, vineri seară, la Antena 3, că un PSD condus de Miron Mitrea ar reprezenta un partid subordonat lui Traian Băsescu, în timp ce un PSD condus de Adrian Năstase ar reprezenta o întoarcere în timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici