Liderii USL discută la Guvern despre candidaţii la parlamentare - surse

Lideri ai USL printre care Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin s-au întâlnit, marţi după amiază, la Guvern, surse politice precizând pentru MEDIAFAX că se discută despre lansarea candidaţilor la parlamentarele din această iarnă.

342 afișări
Imaginea articolului Liderii USL discută la Guvern despre candidaţii la parlamentare - surse

Liderii USL discută la Guvern despre candidaţii la parlamentare - surse (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit surselor, participanţii vorbesc despre "acţiuni politice".

Un subiect abordat de politicienii prezenţi la Guvern este lansarea candidaţilor USL la alegerile parlamentare, au precizat sursele.

De asemenea, participanţii vorbesc despre "viitorul program de guvernare".

Conducerea USL nu s-a reunit, luni, în şedinţa săptămânală, ca de obicei.

Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, luni, că la mijlocul lunii vitoare va avea loc la Bucureşti un eveniment la care vor participa toţi candidaţii la parlamentare, aceştia urmând să fie prezentaţi pe o scenă.

"Tratatul de la Murighiol", parafat week-end-ul trecut, prin care a fost stabilit numărul de colegii eligibile ce revin PSD, PNL UNPR şi PC, conţine, în anexă, şi o înţelegere informală privind lista candidaţilor, în care apar schimbări de colegii, dar şi nominalizări noi sau inedite.

Astfel, chiar unii dintre liderii marcanţi ai USL au optat să-şi schimbe colegiul unde vor candida, în timp ce alte colegii sunt ocupate de nume noi, adică de persoane care nu fac parte din Legislativul actual.

PSD şi UNPR vor avea 246 de candidaţi în colegii eligibile, restul colegiilor, adică 206, urmând să revină ACD PNL-PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici