Liderul ALDE Craiova către Călin Popescu Tăriceanu: Suntem solidari, dar nu cu dumneavoastră

Preşedintele ALDE Craiova, Anişoara Stănculescu, îi scrie lui Călin Popescu Tăriceanu că s-a înşelat în privinţa sa, după ce liderul ALDE a fost în Craiova dar nu ar fi discutat cu toţi reprezentanţii partidului. Pe viitor, Anişoara Stănculescu anunţă că filiala este solidară, dar nu cu Tăriceanu.

1221 afișări
Imaginea articolului Liderul ALDE Craiova către Călin Popescu Tăriceanu: Suntem solidari, dar nu cu dumneavoastră

Liderul ALDE Craiova către Călin Popescu Tăriceanu: Suntem solidari, dar nu cu dumneavoastră

„M-am înşelat în privinţa dumneavoastră, domnule Tăriceanu! Când am luat 12% la primăria Craiova mă dădeaţi exemplu peste tot în ţară şi nu mai conteneaţi cu aprecierile la adresa mea. Mi-aţi spus de atâtea ori că am sprijinul dvs şi că sunteţi sigur că echipa ALDE Craiova va face treabă bună. Aţi fost foarte fericit, mândru de noi, atunci când am construit cu oamenii noştri din organizaţia Craiova acea inimă ALDE în centrul oraşului. Şi când eraţi în mijlocul ei!... Aţi uitat toate astea?! ​Am stat de vorbă cu mii de craioveni lăudându-vă că sunteţi un politician cu <coloană>, cu valori şi principii, unul care nu face compromisuri compromiţătoare. Am ripostat energic celor care îmi atrăgeau atenţia că s-ar putea să mă înşel în privinţa dumneavoastră. Astăzi îmi pare rău!”, scrie pe Facebook preşedintele ALDE Craiova, Anişoara Stănculescu.

Aceasta susţine că au existat „anumite semne” de-a lungul întâlnirilor politice care îi arătau că disproporţia între vorba şi fapta lui Tăriceanu este „una destul de mare”, iar credinţa sa în liberalism este doar „o mască bine purtată”.

„Nu vă credeam însă în stare să călcaţi în picioare o întreagă organizaţie doar ca să vă satisfaceţi orgoliul rănit. Aţi venit la Craiova să reformaţi organizaţia cu câţiva oameni care nu reprezintă pe nimeni, fără rezultate politice sau profesionale.Doar ca să arătaţi, mincinos, că ”ALDE-le” dumneavoastră trăieşte în Dolj! Dacă eraţi cu adevărat un gentleman ne-aţi fi chemat pe toţi cei care am pus umărul la construcţia partidului în Craiova şi aţi fi avut o discuţie onestă cu noi. De ce v-a fost frică, dle Tăriceanu?! Eu una, colegele şi colegii mei, am aşteptat acest lucru!Nu vă făceam niciun rău! Vă spuneam doar adevarul, verde în faţă! Vă anunţ, domnule Tăriceanu că organizaţia ALDE Craiova, cea pe care am construit-o împreună cu toţi colegii mei nu se lasă călcată în picioare de nimeni şi este( cu foarte puţine excepţii) solidară. Dar nu cu dumneavoastră, dle Tăriceanu! Eu si colegii mei vom acţiona unitar şi vom găsi drumul politic cel bun. Dumneavoastră l-aţi rătăcit, se pare, definitiv!”, susţine Stănculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici