Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor are COVID-19. Demnitarul este vaccinat

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, are COVID-19, deşi e vaccinat, a anunţat, miercuri seara, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a spus că atât deputatul, cât şi soţia sa însărcinată şi alţi membri ai familiei, se simt bine.

3667 afișări
Imaginea articolului Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor are COVID-19. Demnitarul este vaccinat

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor are COVID-19, deşi e vaccinat

Marcel Ciolacu a spus, miercuri seara, la România TV, că efectele vaccinului anti-COVID-19 se văd, însă guvernanţii sunt vinovaţi că nu fac tot ce ar trebui pentru ca românii să aibă încredere şi să se vaccineze. El a dat exemplul lui Alfred Simonis, care e vaccinat, a făcut COVID-19, dar simptomele sunt uşoare.

„Liderul de grup al PSD de la Camera Deputaţilor, domnul Simonis, este vaccinat. Are COVID în acest moment. Valul 4. Este altătulpină, categoric. Şi el, şi toată familia, 10 membri ai familiei. Faptul că este vaccinat, efectele asupra lui sunt mult mai reduse. Este bine şi el, şi toată familia. Soţia este şi însărcinată. Deci, există efecte benefice ale vaccinării”, a spus Ciolacu.

Preşedintele PSD acuză reprezentanţii Guvernului că nu au lăsat specialiştii să explice beneficiile vaccinului „şi acum caută vinovatul”.

„Ei singuri şi-au pus (ţintă – n.r.). Cât au zis? 5 milioane până la 1 august. (...) Primul obiectiv a fost 10,4 milioane de români vaccinaţi în septembrie. Suntem departe rău şi nu se mai vaccinează nimeni. Toate centrele sunt goale. Cine este de vină? De ce nu răspunde nimeni?”, a mai spus Ciolacu.

De la începutul campaniei, în România au fost vaccinate 4.972.580 de persoane, din care 4.822.669 cu schema completă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici