Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, ar putea fi operat pe cord

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, ar putea fi operat pe cord, joi, de către un cardiolog austriac.

334 afișări
Imaginea articolului Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, ar putea fi operat pe cord

Nicolae Robu (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Clinicii ATI a Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Petru Deutsch, Nicolae Robu a fost diagnosticat cu cardiopatie ischemică dureroasă şi ar putea suferi o intervenţie chirurgicală.

"Este vorba de cardiopatie ischemică dureroasă. Are nevoie de un triplu sau cvadruplu bypass aortocoronarian. Probabil că va veni domnul profesor Laufer de la Viena (Gunter Laufer - n.r.), un vestit cardiolog, pentru operaţie care ar putea avea loc joi. Riscuri bineînţeles că există, ca la orice operaţie de acest fel", a declarat Deutsch.

Potrivit acestuia, Nicolae Robu ar putea avea nevoie de mai multe zile de recuperare după interventie, în cazul în care aceasta va avea loc.

"Nu putem şti încă de câte zile va fi nevoie pentru recuperare. Perioada variază de la pacient la pacient, poate ajunge de la câteva zile, până la două săptămâni", a afirmat Deutsch.

Liderul PNl Timiş, Nicolae Robu, candidat al USL la Primăria Timişoara, a fost internat, marţi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, în urma unor puseuri de tensiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici